Passion of Photography

memories of beautiful times

Als je de mens leert kennen ga je van de dieren houden.

Gut AiderbichlTijdens een van onze toertrips zagen we in de verte een groot chalet annex boerderij. Het was niet gelijk geheel duidelijk maar het bleek een soort van dierenpark.
Gut Aderbichl blijkt een opvanghuis voor mishandelde, verwaarloosde, gehandicapte en bijzondere dieren te zijn. Alles wordt hier liefdevol opgevangen van katten tot koeien, kamelen tot varkens, enz.

Werkelijk alle boerderij- en huisdieren, mishandeld, verwaarloosd of gehandicapt, vinden hier een nieuw beschermd en liefdevol thuis. 
Elk dier heeft zo zijn eigen verhaal. Zoals Daniela, een blind kalf, die dagelijks met veel liefde naar de wei gebracht wordt. Een kameel die gered is uit een circus. Een uit de kluiten gewassen koe waar de boer en dierenarts bang voor waren. Deze moest hierdoor naar het slachthuis, gered door Gut Aiderbichl en heeft hier nu een goed leven.  Koeien gered uit brandende stallen, enz. Vele honden en katten. Voor de katten is een enorme prachtige huiskamer achter glas na gebouwd met een enorm buitenverblijf. Gut Aiderbichl heeft meerdere vestigingen, twee in Duitsland (Deggendorf en Iffeldorf) en één Oostenrijk (Henndorf bij Salzburg), maar ook in andere landen is Gut Aiderbichl al actief..
Gut Aiderbichl is een heel bijzondere ervaring voor alle dierenliefhebbers. Zo brachten ook vele beroemdheden een bezoek aan Gut Aiderbichl, waaronder Pamela Anderson en Naomi Campbell.
Wij waren tweemaal in Iffeldorf 50 km. onder München en gaan zeker nogmaals terug.

     
     

Klik hier voor onze foto's van Gut Aiderbichl
Klik hier om naar de website van Gut Aiderbichl te gaan.

Gut Aiderbichl, Osterseehof 1, 82393 Iffeldorf, Duitsland